چند توصیه برای خرید بهترین نوع قهوه

چند توصیه برای خرید بهترین نوع قهوه

برای شروع یک روز خوب، هیچ چیز نمی‌تواند بهتر از نوشیدن یک فنجان قهوه داغ باشد، صرف‌نظر از اینکه قهوه‌‌ای سنگین و تلخ باشد یا سبک‌ و روشن‌. فواید قهوه بیشمار است؛ قهوه علاوه بر داشتن طعم خواستنی برای شروع یک روز عالی، سلامت کبد را نیز به ارمغان می‌آورد و خطر ابتلا به بیماری آلزایمر را کاهش می‌دهد. برای نوشیدن یک طعم قهوه خوب،‌ نیاز چندانی به داشتن یک قهوه‌ساز گران‌قیمت یا کف‌ساز مناسب نیست. در واقع روش ایده‌آل برای تهیه یک فنجان قهوه، ساده‌تر از آن چیزی است که فکر می‌کنید و آن صرفاً توجه کردن به دانه قهوه‌ای است که از بازار تهیه می‌کنید. دانه‌های قهوه‌ خوب زیادی در جهان وجود دارند، اما اگر انتخاب اشتباهی قبل از خرید بهترین قهوه داشته باشید،‌ قهوه خریداری شده توسط شما محکوم به فنا می‌شود و پول شما نیز به هدر می‌رود.

به همین علت ما با انجام تحقیقات متعددی، چندین توصیه برای بهترین نوع قهوه برای خرید و لیست جامعی از بهترین دانه‌های قهوه را برای شما آماده کرده‌ایم که خواندن آن مطمئناً کام شما را خوش کرده و صبح‌های‌ شاداب تری را برایتان فراهم می‌آورد. توجه به این نکته نیز ضروری است که بدانید دانه‌های قهوه زود منقضی شده و عطروطعم خوب خود را از دست می‌دهند؛ بنابراین اجازه ندهید برای مدت طولانی در آشپزخانه بمانند.

دانه قهوه

دانه های قهوه از کجا می آیند؟

قهوه برای نخستین بار در قرن یازدهم به طور تصادفی در بین اهالی «اتیوپی» کشف شد. پس‌ازآن کشت قهوه در سراسر «شبه‌جزیره عربستان» گسترش یافت و مردم «یمن» تا 300 سال بعد، قهوه را مانند اتیوپی‌ها به صورت جوشانده می‌نوشیدند. در سال 1555 در «استانبول»، اولین بار قهوه بوداده شده مانند امروز مشاهده شد. سپس قهوه تا سال ‍1615 به «ونیز» راه پیدا نکرد و اولین قهوه‌خانه در سال 1645 باز شد که سرآغاز اتصال هنرمندان، ادیبان و مسافران شد و در طی اعصار ادامه پیدا ‌کرد. بااین‌حال جدا از شگفتی تاریخی سیر قهوه، جغرافیا نیز نقش مهمی در شناخت دانه‌های قهوه ایفا می‌کند.

اگر بیشتر از قهوه‌فروشی‌های محلی اطراف خود خرید می‌کنید، شاید بهتر باشد با دانه‌های قهوه آمریکای مرکزی و کلمبیایی بیشتر آشنا شوید. یکی از ساده‌ترین راه‌ها برای حدس‌زدن درباره اینکه آیا یک نوع دانه‌ قهوه را دوست دارید یا نه این است که بدانید از کجا برداشت شده است؟

مثلا دانه‌های برزیلی طعم شکلاتی خاصی دارند، درحالی‌که دانه‌های قهوه هاوایی بیشتر طعم گل می‌دهند. قهوه‌های اتیوپی حالت شربتی‌تر داشته و رنگ‌هایی از توت‌فرنگی یا زغال‌اخته دارند. اساساً خاک نیز ارتباط زیادی با طعم قهوه دارد، بنابراین توجه داشته باشید که دانه‌ها از کجا جمع‌آوری شده‌اند!

توصیه برای خرید بهترین قهوه

چند توصیه برای خرید بهترین قهوه

در این راهنما، با 3 سوال ساده آشنا خواهید شد که به عنوان توصیه برای خرید بهترین قهوه، باید در هنگام انتخاب دانه‌های قهوه از خود بپرسید. اولین پرسش این است که بهترین دانه‌های قهوه برای شما چیست؟ بهترین دانه‌های قهوه را از کجا می‌توان تهیه کرد؟ پاسخ ساده است؛ بهترین قهوه عمرتان را نزد افرادی نوشیده‌اید که به قهوه اهمیت می‌دهند.

پس لحظه‌ای توقف کنید و از خود بپرسید: چه کسی بیشتر از شما به قهوه اهمیت می‌دهد؟ اولین پاسخی که به ذهن خطور می‌کند قهوه‌‌فروش‌های محلی هستند. وقتی مستقیماً از یک قهوه‌فروشی خوب محلی،‌ قهوه بوداده شده باکیفیت بالا و تازه می‌خرید، شما در حال خرید از کسی هستید که به قهوه بیشتر از شما اهمیت می‌دهد. پس اولین قدم برای خرید قهوه دلخواه‌، شروع کردن به کاوش در همه فروشگاه‌های نزدیک و امتحان کردن قهوه آن‌ها است.

آیا به یک قهوه‌فروشی محلی خوب دسترسی ندارید؟ یا برای پیدا‌کردن آن وقت کافی ندارید که صرف امتحان کردن کنید؟ بهترین راه‌حل و توصیه برای خرید بهترین قهوه، سفارش دادن از یک قهوه‌فروشی آنلاین است. سعی کنید مکانی را برای خرید انتخاب کنید که قهوه را دقیقاً بعد از گرفتن سفارش و نه ماه‌ها قبل از ارسال، بو دهند. بزرگ‌ترین اشتباهی که هنگام خرید قهوه به صورت آنلاین رخ می‌دهد، انتخاب مراکز خرید اشتباه است.

به عنوان مثال فروشگاه مواد غذایی و خواربارفروشی‌ها، گزینه خوبی برای خرید قهوه باکیفیت نیستند. همچنین فروشگاه‌های بزرگ تجارت الکترونیک آنلاین مانند آمازون، اغلب قهوه را زودتر از موعد بو می‌دهند تا بتوان آن را برای بسته‌بندی، حمل و ذخیره در انبار آماده کرد. حتی اگر در مشخصات محصول به تازه بودن آن اشاره‌شده است، ممکن است 6 ماه از عمر آن گذشته باشد.

خرید قهوه مورد علاقه

سوالاتی که باید هنگام خرید قهوه مورد علاقتان به آن توجه کنید

اکنون‌که به‌اندازه کافی درباره موارد «خرید نکنید» صحبت شد،‌ باید به چند سؤال ساده که انتخاب را برای ما آسان‌تر می‌کند، بپردازیم. سؤالاتی در رابطه با نحوه انتخاب دانه قهوه، وقتی‌که دانه‌ها را در کف دستمان نگاه داشته‌ایم. این‌که چگونه می‌توان کیفیت دانه‌ها را به‌سادگی تشخیص داد؟ اکنون زمان آن رسیده است که نحوه انتخاب بین گزینه‌ها را بیاموزیم. چنانچه قبلاً اشاره شد، هزاران گزینه آنلاین و توصیه برای خرید بهترین قهوه وجود دارند. با پرسیدن یکی از این سه سوال ساده و پاسخ به آن‌ها، مشخص می‌شود که کدام دانه‌ّها را باید انتخاب کنید.

از کدام روش برای دم کردن قهوه خود استفاده می کنید؟

از چه نوع قهوه‌ساز یا قهوه‌دم‌کن استفاده می‌کنید؟ این‌که از کدام روش برای دم‌کردن قهوه خود استفاده می‌کنید، به میزان زیادی بر نوع انتخاب شما تأثیر می‌گذارد؛ اما توجه به این نکته با اینکه واقعیتی ساده در مورد انتخاب دانه‌های قهوه است، کمتر در‌نظر‌گرفته می‌شود. شما ابتدا باید سبک دم‌کردن قهوه را انتخاب کرده و سپس درباره این مسئله که کدام دانه‌ها برای این سبک بهترین ترکیب هستند، بیاموزید.

به عنوان مثال دم‌کردن با فرنچ‌پرس را در نظر بگیرید. برای رسیدن به یک قهوه خوش‌طعم و عطر، باید به دنبال دانه‌های بوداده شده‌ی متوسط ​​تا تیره باشید. یا اگر تمایل دارید قهوه دم‌کرده سرد میل کنید؟ برای این روش، دانه قهوه روشن بوداده‌شده ( قهوه ای که بو دادن آن پیش از نخستین طرق یا بلافاصله پس‌ازآن متوقف می‌شود) و دانه‌های اسیدی‌تر که منظور همان دانه‌‌های تازه و تردتر است، مناسب هستند.

یا اگر قهوه خود را با دستگاه اسپرسوساز دم می‌کنید؟ در این صورت باید در انتخاب دانه‌ها دقت بیشتری داشته باشید. چرا که برخی دانه‌ها مانند قهوه ایتالیایی طعم فوق‌العاده‌ای خواهند داشت و برخی دیگر طعمی وحشتناک.

طعم بهترین قهوه

به دنبال چه طعمی هستید؟

سوال دومی که باید بپرسید یک سوال واضح است: چه می‌خواهید؟ به دنبال چه طعمی هستید؟ برخی از دوستداران قهوه به دنبال طعم قهوه ناخالص هستند، درحالی‌که برخی دیگر خواهان قهوه ای کامل و قوی با طعم واقعی قهوه هستند که بتوانند به آن شیر یا خامه اضافه کنند.

در اینجا چند نکته و توصیه برای خرید بهترین قهوه وجود دارد: اگر هوس قهوه طعم‌دار با طعم‌های عجیب‌وغریب میوه‌ای و رایحه گل‌ را دارید، دانه‌های قهوه بوداده شده روشن، انتخاب‌های خوبی هستند و نیازی به اضافه کردن شیر ندارند؛ اما اگر می‌خواهید قهوه‌ای خوش طعم و عطر با رنگ بسیار قهوه‌ای داشته باشید، پیشنهاد ما این است که به سراغ قهوه بوداده‌شده تیره رفته و به آن کمی شیر اضافه کنید.

به طور کلی ساده ترین ویژگی متمایزکننده قهوه‌، رنگ آن است و ارتباطی با سطح کافئین آن ندارد. در حقیقت هر چه دانه روشن‌تر باشد، اسیدی‌بودن یعنی تردی و تازگی آن بیشتر است. دانه‌های بوداده‌شده روشن، اغلب هنوز نشانه‌هایی از منشأ خود را حفظ کرده‌اند. از طرف دیگر قهوه‌های بوداده‌شده تیره، پررنگ‌تر هستند و طعم‌های غنی‌تر و سنگین‌تری دارند.

آیا عادت یا تمایل خاصی در نوشیدن قهوه دارید؟

سومین سوال مهم که باید از خود بپرسید درباره عادت‌ها یا تمایلات خاصی است که در نوشیدن قهوه دارید. آیا به خوردن قهوه اعتیاد دارید یا هر چند وقت یکبار می‌نوشید؟ به عنوان مثال اگر قهوه را به صورت تفننی میل می‌کنید نیازی به خریدن دستگاه آسیاب برای قهوه ندارید و اکثر قهوه‌فروش‌ها می‌توانند برای شما آسیاب کنند؛ اما اگر خوردن قهوه از عادات روزمره شما است، خریدن یک آسیاب قهوه کامل را به شما توصیه می‌کنیم.

مورد مهم دیگری که ارزش توجه کردن را دارد، کافئین است. آیا به کافئین حساسیت دارید؟ پس باید در لیست بهترین قهوه‌های بدون کافئین و درعین‌حال با طعم قوی، به دنبال قهوه مورد نظر خود بگردید. یا برعکس، اگر به کافئین اضافی نیاز دارید، می‌توانید دانه‌های قهوه با کافئین بسیار بالا تهیه کنید.

همچنین در بازار، قهوه‌های کم‌اسید هم هستند که به معده آسیب نمی‌زنند. همچنین اگر همیشه در حال حرکت هستید و معمولا به قهوه‌ فوری نیاز دارید، هرچند که قهوه فوری از طرف ما توصیه نمی‌شود، اما باید امتحان قهوه‌های فوری را در لیست خود قرار داده و با بهترین برندهای این قهوه آشنا شوید.

بهترین نوع دانه‌ قهوه

چگونه بهترین نوع دانه‌ قهوه را انتخاب کنیم؟

به منظور توصیه برای بهترین قهوه، توجه به سطح کافئین مورد نظرتان را پیشنهاد می‌کنیم.

قهوه عربیکا یا قهوه روبوستا

تقریباً به همان روشی که برخی از گیاهان گل‌دار به عنوان علف‌های هرز و برخی دیگر به عنوان گل دسته‌بندی می‌شوند، انواع خاصی از دانه‌های قهوه نیز بیشتر از سایرین مورد توجه قرار می‌گیرند. دانه‌ عربیکا که از ارتفاعات اتیوپی سرچشمه می‌گیرد و قبلاً اندکی درباره تاریخچه آن صحبت شد، 60 درصد از تولید قهوه جهان را تشکیل می‌دهد. این دانه در آب‌و‌هوای نیمه گرمسیری رشد می‌کند و امروزه در مکان‌های مختلفی خارج از اتیوپی از جمله کاستاریکا، گواتمالا، اکوادور، کلمبیا، بوروندی، برزیل (بزرگ‌ترین تولیدکننده در جهان)، رواندا و هند نیز رشد می‌کند.

از طرف دیگر، دانه روبوستا می‌تواند در محدوده وسیع‌تری از آب‌و‌هوا زنده مانده و نور مستقیم خورشید را تحمل می‌کند، در‌حالی‌که کافئین آن دو برابر قهوه عربیکا است؛ بنابراین ممکن است بپرسید چرا اکثر قهوه‌دوستان جهان، از صاحبان‌کافه‌ تا مصرف‌کنندگان معمولی، عربیکا را به روبوستا ترجیح می‌دهند؟ پاسخ چندان سخت نیست، عربیکا طعم دلچسب‌تری دارد، قند آن تقریبا دو برابر است و طعم‌های دلپذیری مانند شکلات، آجیل و میوه‌ها را تداعی می‌کند.

بااین‌حال، برخی فرهنگ‌ها مانند ویتنام از قهوه روبوستا برای استفاده‌های انحصاری استقبال می‌کنند. روبوستا همچنین برای شرکت‌هایی که قهوه ‌فوری و یا سایر ترکیبات باکیفیت پایین‌تر را تولید می‌کنند نیز کشت می‌شود.

میزان اسیدی و تلخ بودن قهوه

میزان اسیدی‌بودن و تلخی قهوه، اجزای جدانشدنی و کلیدی یک فنجان قهوه خوب هستند. به‌طورمعمول اسیدی‌بودن ویژگی مثبتی برای مواد غذایی درنظرگرفته نمی‌شود، اما قهوه یکی از استثناهای قابل‌توجه در این‌ مورد است. وقتی درباره میزان اسیدی‌بودن قهوه اظهار‌نظر می‌شود، در واقع به طعم تیز و ترد آن‌که نشان دهنده تازه بودن قهوه است،‌ اشاره می‌شود.

در حقیقت وقتی صحبت از میزان اسید به میان می‌آید، دم‌نوش‌های سبک‌تر که قوام رقیق‌تری دارند و اثر کمی از خود بر روی زبان باقی می‌گذارند، اسید بیشتری دارند. درحالی‌که دم‌نوش‌های تیره‌تر و سنگین و پرحجم که بیشتر طعم خود را حفظ می‌کنند و در دهان طعم غلیظ‌تری دارند، کمتر اسیدی‌اند و طعم طبیعی خود را از دست داده‌اند. صحبت در مورد اسیدی‌بودن ممکن است برای شما موضوع جدیدی باشد، اما در واقع ممکن است چندین نوع اسید از جمله اسید سیتریک، اسید مالیک، اسیدهای کلروژنیک، اسید تارتاریک و کوئینیک در قهوه شما وجود داشته باشد.

از سوی دیگر برای یک منتقد قهوه، تلخ بودن قهوه نیز مسئله خوبی برای شنیدن نیست. تلخی می‌تواند ناشی از عوامل متعددی از جمله بی‌کیفیت بودن قهوه، آسیاب نامناسب یا نسبت نادرست آب در آسیاب شما باشد. تلخی معمولاً زمانی اتفاق می‌افتد که ذرات قهوه کوچک‌تر هستند و بنابراین آب مقدار بیشتری از قهوه را لمس کرده و درنتیجه مقدار بیشتری از قهوه را نیز استخراج می‌کند.

نکته‌ دیگری که به عنوان توصیه برای خرید بهترین قهوه باید‌ در‌نظرگرفته شود این است که قهوه به طور کلی باید از نظر اسیدی و تلخی و همچنین شیرینی، شوری و ترشی متعادل باشد. استفاده بیش از حد از یک طعم خاص، هرگز نتیجه خوبی به همراه نخواهد داشت.

خرید بهترین نوع قهوه

قهوه با منشأ واحد یا قهوه‌های ترکیبی

یک کیسه قهوه تک‌ ‌منشأ به این معنی است که دانه‌های قهوه درون کیسه همه از یک منطقه آمده‌اند و در آن طعم متمایزی را با نت‌هایی که همه از یک منطقه صحبت می‌کنند، دریافت خواهید کرد. برچسب قیمت این کیسه‌ها، عمدتاً به این دلیل که فقط به صورت فصلی تولید می‌شوند، کمی بالاتر است. در طرف دیگر قهوه‌های ترکیبی قرار دارند که بسیار رایج‌تر بوده و در تمام سال در دسترس هستند.

رسیدن به ترکیب‌های مختلف نیاز به سطح تخصصی بالایی دارند. در واقع یافتن قهوه‌هایی از دو تا چهار مکان مختلف که بتوانند در طعم و مزه مکمل یکدیگر باشند و نت‌های پیچیده را در یک فنجان به ارمغان ‌آورند، نیاز به‌صرف زمان و هنر زیادی برای انجام آزمایش بر روی طعم‌های گوناگون دارد.

در توصیه برای خرید بهترین قهوه، درباره بهتر‌بودن یک مدل از قهوه‌ها نسبت به سایر مدل‌ها، نمی‌توان به جمع‌بندی واحدی رسید. برخی ادعا می‌کنند که بهترین قهوه را می‌توان با منشاء واحد پیدا کرد، درحالی‌که برخی دیگر ایجاد یک ترکیب پویا را مهارت تلقی می‌‌کنند. رأی ما این است که خود انواع قهوه را امتحان کنید و ببینید کدام نوع، ذائقه شما را بیشتر قلقلک می‌دهد.

تاریخ انقضای قهوه بوداده شده

این‌که کدام یک از قهوه‌ها را باید بخرید به‌اندازه‌ای مهم نیست که چیزی که می‌خرید، تازه بوداده شده باشد. به یاد داشته باشید که قهوه در چند روز پس از بو دادن به اوج طعم خود می‌رسد، در‌حالی‌که بسیاری از کیسه‌های قهوه در قفسه‌های فروشگاه‌ها، هفته‌ها یا ماه‌ها قبل از اینکه بالاخره به منزل شما برسند، بوداده شده‌اند.

همواره پیشنهاد می‌شود که خودتان قهوه را آسیاب کنید و آن را در تازه‌ترین حالت ممکن مصرف کنید. قهوه نیز مانند سایر مواد غذایی، هیچ تاریخ انقضای واقعی برای مدت‌زمان ماندگاری ندارد. بهترین شاخص برای تشخیص قابل استفاده بودن قهوه، حس بویایی و تست چشایی خود شما است؛ اما به طور معمول قهوه‌ای که ظرف 3 تا 7 روز گذشته بوداده شده است، تازه درنظرگرفته می‌شود. توجه داشته باشید که با نگهداری در شرایط ایده‌آل، قهوه را می‌توان تا حدود دو هفته پس از خرید نیز مصرف کرد.

اما صادقانه بگوییم تا زمانی که قهوه به‌درستی نگهداری شود، حتی می‌توانید تا چند هفته بعد نیز، از طعم خوب آن لذت ببرید. توجه به این نکته نیز ضروری است که اگر قهوه در هنگام دم‌کردن کاملاً تازه باشد، تجمع C02 (دی‌اکسید‌کربن) در آن می‌تواند بر فرآیند دم‌کردن تأثیر منفی بگذارد؛ پس بهتر است که حداقل 4 روز بعد از بو دادن، برای دم‌کردن قهوه صبر کنید.

در حقیقت بیشتر طرفداران قهوه، متوجه تفاوت قهوه تازه و کهنه نمی‌شوند تا زمانی که قهوه واقعاً به چیزی کهنه و بد طعم تبدیل شود. اساساً توصیه می‌شود که قهوه را در کیسه‌های تقریبا 8 تا 12 اونس خریداری کرده و آن را در زمان نزدیک به مصرف بو دهید. همچنین سعی کنید که نهایتاً تا یک ماه آن را مصرف کنید.

بهترین طعم قهوه برای خرید شما کدام است

بهترین طعم قهوه برای خرید شما کدام است؟

پرسش اساسی به عنوان توصیه برای خرید بهترین قهوه، پرسش درباره بهترین طعم قهوه است. در‌واقع بهتر است بپرسیم که اصلا بهترین طعم قهوه چیست؟ پاسخ ساده این است که یک طعم مشخص وجود ندارد. درواقع طعم، یک تجربه بسیار فردی است و تحت تأثیر عوامل متعددی قرار دارد. ازجمله:

  1. ژنتیک که بر نحوه درک مغز شخص از طعم‌های خاص تأثیر می‌گذارد.
  2. محیط پرورش که باعث می‌شود فرد طعم‌های خاصی را بر طعم‌های دیگر ترجیح دهد.
  3. گیرنده‌های چشایی که با دارو و رژیم غذایی تغییر می‌کنند.
  4. حس چشایی آموزش‌دیده که می‌تواند طعم‌ها را بهتر شناسایی کند.
  5. تجربیات زندگی که می‌توانند خاطرات منفی یا مثبت مرتبط با طعمی خاص را در ذهن مجسم کنند.
  6. غذاهایی که اخیراً خورده‌اید نیز می‌توانند گیرنده‌های چشایی شمارا تغییر دهند.
  7. سطح خلق‌وخو و میزان استرس نیز می‌توانند بر نحوه درک مغز فرد از طعم‌ها تأثیر بگذارند.

به همین دلیل است که وقتی کسی می‌گوید «قهوه X بهترین است»، درواقع منظورش این است که «قهوه X برای ذائقه من بهترین است». به همین دلیل، توصیه برای خرید بهترین قهوه این است که قهوه‌های مختلف از برند‌های مختلف را که منشأ قهوه را از شما پنهان نمی‌کنند، امتحان کرده و بهترین طعم قهوه را برای خود کشف کنید.

بهترین نوع برند قهوه برای خرید

بهترین نوع قهوه‌ های موجود در جهان

امروزه برند‌های مطرح و باکیفیت زیادی از قهوه در جهان وجود دارند که تشنگی ما برای یک فنجان داغ خوش‌طعم را برطرف می‌کنند. در نتیجه دانش درباره بهترین برند‌های قهوه موجود، برای داشتن بهترین انتخاب به مقدار زیادی کمک‌کننده است. قهوه کاستاریکایی، گواتمالایی یا کنیایی؟ عربیکا یا روبوستا؟ آسیاب ریز یا درشت؟ اگر همه این گزینه‌ها شما را به‌طور کاملاً قابل‌درکی گیج می‌کنند، نترسید. در ادامه با دنیای وسیعی از بهترین قهوه‌های موجود در جهان آشنا خواهید شد.

قهوه تانزانیا PEABERRY

دانه‌های قهوه پیبری تانزانیا که در کوه‌های «کلیمانجارو» رشد می‌کنند، قهوه‌ عربیکا روشن با طعم متوسط اسیدی و میوه‌ای هستند. بهترین قهوه‌های تانزانیا طعمی عمیق و غنی با رگه‌هایی از توت‌سیاه دارند که درنهایت منجر به طعم شیرین قهوه می‌شود. این دانه‌ها بهتر است که تا حد متوسط بو‌داده شوند. دانه‌ها در این حد از بودادگی، عطری گل‌دار و پیچیده با رگه‌هایی از آناناس، مرکبات یا نارگیل را از خود ساطع می‌کنند و طعمی لطیف و احساسی مخملی در کام به ارمغان می‌آورند.

قهوه هاوایی کونا HAWAII KONA

بهترین دانه‌های قهوه هاوایی کونا در دامنه‌های حاصلخیز آتش‌فشان‌های جزیره بزرگ هاوایی رشد می‌کنند. قهوه کونا به دلیل طعم غنی و درعین‌حال سبک و لطیف خود با رایحه‌ای پیچیده شناخته‌شده است. بهترین حالت برای بو دادن این دانه‌ها، حد متوسط است و یکی دیگر از گزینه‌های پیشنهادی ما در توصیه برای خرید بهترین قهوه است. قهوه کونا اغلب خواص کره‌ای و درعین‌حال تند و لطیف با یک مزه پایانی معطر عالی دارد.

قهوه ماندلینگ سوماترا SUMATRA MANDHELING

قهوه ماندلینگ سوماترا SUMATRA MANDHELING

دانه‌های ماندلینگ سوماترا با طعم سنگین و اسید کم، بیشتر به‌عنوان یک نوشیدنی روان شناخته می‌شوند. همچنین به خاطر طعم شیرین، گیاهی و خاکی و عطر پیچیده‌اش نیز شناخته‌ می‌شوند. این قهوه در منطقه «لینتونگ» در شمال مرکزی «سوماترا» رشد می‌کند. دانه‌های این قهوه بهتر است تا حد تیرگی بوداده شوند. کاراملی شدنی که در بو دادن اتفاق می‌افتد به طعم گرفتن خاکی و گیاهی آن کمک می‌کند. قهوه‌های سوماترا به دلیل داشتن طعم سنگین و اسید کم،‌ شاید بهترین گزینه برای قهوه کم اسید باشند.

قهوه توراجا سولاوسی SULAWESI TORAJA

این قهوه در ارتفاعات جنوب شرقی «سولاوسی» کشت می‌شود. دانه‌های قهوه که با طعم سنگین و غنی و گسترده‌اش شناخته می‌شوند، بسیار متعادل هستند و نت‌های شکلات تلخ و میوه‌های‌ رسیده را به نمایش می‌گذارند. نسبت به قهوه سوماترایی، سنگینی کمتری دارد اما اسیدی‌تر است و نسبت به قهوه معمولی جاوا عربیکا، خاکی‌تر است و روی زمین خشک می‌شود. دانه‌های این قهوه نیز بهتر است تا حد تیرگی بوداده شوند.

قهوه اتیوپی HARRAR

قهوه اتیوپی هرار یک‌دانه قهوه وحشی و عجیب‌وغریب با طعمی تند، معطر و سنگین است که با فرآوری خشک طبیعی در جنوب «اتیوپی» رشد می‌کند. پردازش خشک این قهوه، طعم میوه‌ای مشابه با شراب قرمز و طعمی جسورانه ایجاد می‌کند و بهترین توصیه برای خرید بهترین قهوه برای کسانی است که نیاز به جنب‌و‌جوش دارند.

این قهوه پرخاصیت باید در حد متوسط بوداده شود تا پیچیدگی رنگ‌های ادویه‌ای ازجمله هل، دارچین، زردآلو، مربای زغال‌اخته و کمپوت را به نمایش بگذارد. برخی از هرارها رنگ‌هایی از شکلات تلخ و غنی را به نمایش می‌گذارند.

قهوه ییرگاچف اتیوپی YIRGACHEFFE

قهوه ییرگاچف اتیوپی YIRGACHEFFE

بهترین دانه‌های قهوه ییرگاچف به دلیل طعم شیرین، تند و معطر با طعم متوسط ​​تا سبک شناخته می‌شوند. این قهوه به‌صورت مرطوب به عمل آورده می‌شود و طعم تازه و شدیدی دارد. اگر قهوه خود را به‌صورت سنگین و شیرین ترجیح می‌دهید، بو دادن را تا حد تیره تا متوسط ​​انتخاب کنید، بو دادن متوسط ​​اجازه می‌دهد کیفیت لطیف دانه‌های قهوه حفظ شده و بدرخشند و در نتیجه تازگی و طعم تیز آن تقویت می‌شود. دانه‌های قهوه علاوه بر تازگی، پیچیدگی نت‌های گلی همراه با طعم کمی آجیلی یا شکلاتی را نیز در رایحه نشان می‌دهند.

قهوه آنتیگوا گواتمالا Guatemala Antigua

دانه‌های قهوه آنتیگوا گواتمالا به‌عنوان دانه‌های بسیار سخت شناخته می‌شوند و شامل گونه‌های مختلف عربیکا

هستند. آنتیگوا، یک قهوه ممتاز استثنایی با طعمی سنگین (سنگین‌تر از قهوه معمول آمریکای مرکزی) و تند و غنی و بهترین توصیه برای خرید بهترین کیفیت قهوه گواتمالا است. این قهوه‌ها به‌طور طبیعی خوشمزه هستند و با بو دادن متوسط، عطروطعم ویژه‌ای دارند. بااین‌حال با بیشتر بو دادن نیز تا حد تیرگی طعم دودی مطبوعی را در فنجان قهوه دم‌کرده ایجاد می‌کنند که بسیار خوش‌طعم است.

قهوه تجارت منصفانه

قهوه تجارت منصفانه، قهوه‌ای است که توسط سازمان‌های تجارت منصفانه مطابق با استانداردهای تجارت منصفانه و باهدف دستیابی به برابری بیشتر در تجارت بین‌الملل تولید می‌شود. استانداردهای تایید شده در سراسر شبکه تولیدکنندگان، سازمان‌ها، مصرف‌کنندگان و شرکت‌ها حفظ می‌شود. این استانداردها به ارائه درآمد پایدار برای کشاورزان و کارگرانی که در سطح فردی و اجتماعی قهوه را کاشت و برداشت می‌کنند، کمک می‌رساند. آن‌ها همچنین تأثیر منفی بر محیطی که قهوه در آن کشت می‌شود را کاهش می‌دهند. ارائه شرایط تجاری بهتر برای کشاورزان قهوه که بسیاری از آنها در مناطق فقیر و حاشیه‌نشین جهان زندگی می‌کنند، در نهایت به فراهم شدن شرایط زندگی بهتر برای کشاورزان در شهرها، شهرستان‌ها و روستاها کمک می‌کند. به طور خلاصه این تجارت با بهبود زندگی افرادی که دانه‌های قهوه را رشد، برداشت می‌کنند، موجب ارتقای کیفیت قهوه نیز می‌شود.

قهوه ارگانیک

قهوه ارگانیک

قهوه ارگانیک که در توصیه برای خرید بهترین قهوه، قهوه‌ای درجه یک در نظر گرفته می‌شود، بدون آفت‌کش‌ها رشد می‌کند. علاوه بر این الزاماتی برای رشد، پرورش و حتی بسته‌بندی قهوه نیز وجود دارد تا اطمینان حاصل شود که استانداردهای ذکر‌شده با برچسب ارگانیک مطابقت دارد. این الزامات در بین کشورهایی که قهوه (یا سایر محصولات ارگانیک) را تولید می‌کنند متفاوت است.

به عنوان مثال گواهی ارگانیک وزارت کشاورزی ایالات متحده نشان‌دهنده نوع استانداردها و صلاحیت‌هایی است که قهوه ارگانیک امریکا را نشان می‌دهد. این گواهی شامل استفاده از کود طبیعی به جای کود مصنوعی و تکیه‌بر حیات پرندگان و حیوانات به عنوان کنترل آفات طبیعی درختان قهوه است.

جمع بندی

در این مقاله، ما سعی کردیم برخی از کشورهای عمده تولید‌کننده قهوه را پوشش دهیم، اما همان‌طور که بیان گردید، هیچ حکم نهایی و قطعی درباره بهترین قهوه وجود ندارد، زیرا بهترین دانه قهوه موضوعی کاملاً ذهنی است. پس به خیابان بروید، قهوه مطلوب خود را پیدا کنید و فراموش نکنید که آن را به‌درستی نگهداری کرده و از نور مستقیم خورشید دور نگه دارید.

منبع: themanual

5/5 - (1 امتیاز)

سوالات متداول

  • کدام کشور بهترین قهوه و بیشترین تولید را دارد؟

    کشورهای برزیل، ویتنام، کلمبیا و اندونزی به ترتیب بیشترین میزان تولید قهوه را در سراسر جهان دارند.

  • بهترین قهوه برای دم کردن اسپرسو چیست؟

    بهترین دانه‌های قهوه برای اسپرسو، دانه‌های بوداده متوسط تا تیره هستند که مانع از این می‌شوند که قهوه‌ترش شود.

  • منظور از قهوه تخصصی چیست؟

    قهوه تخصصی به قهوه‌ای گفته می‌شود که از مقیاس 100 امتیازی کیفیت‌سنجی قهوه، امتیازی بالاتر از 80 کسب کند. به‌طورمعمول، قهوه تخصصی در ارتفاعات بالا و با دقت و توجه زیاد کشت می‌شود.

  • کدام قهوه برای مغز بهتر است؟

    نتایج نشان داده است که قهوه بوداده تیره - چه معمولی و چه بدون کافئین – قوی‌ترین اثر محافظتی را بر روی مغز دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *