کافه برو

کافه برو چیست؟ هر آنچه باید از قهوه برو بدانید

یکی از نوشیدنی های گرم ایتالیایی که بر پایه قهوه اسپرسو است، کافه برو نام دارد. برو (Breve) در زبان ایتالیایی به معنی کوتاه است؛ اما این کلمه چه ربطی به نوشیدنی دارد؟ در این مقاله درباره اینکه کافه برو چیست صحبت می‌کنیم و روش درست‌کردن آن را به شما می‌گوییم.

کافه برو چیست؟

قهوه Breve Coffee

یکی از قهوه های ایتالیایی که بر پایه قهوه اسپرسو است، کافه برو نام دارد؛ برو (Breve) در زبان ایتالیایی به معنی کوتاه است این نوشیدنی است که همانند مانند کاپوچینو درست می‌شود، اما در آن به‌جای شیر معمولی از شیر نصف و نیم بخارپز شده استفاده می‌شود.

ویژگیاطلاعات
خاستگاهآمریکای شمالی
آغاز تولیددقیق نامشخص است، ممکن است در سال‌های اخیر محبوب شده باشد
✅ روش تهیهترکیبی از اسپرسو و شیر بخار پز
✅ میزان کافئینحدوداً ۶۵ تا ۸۰ میلی‌گرم
✅ میزان کالریبسته به مقدار شیر ممکن است متغیر باشد

البته باید بدانید که این نوشیدنی چربی و کلسترول بیشتری نسبت به کاپوچینو و لاته‌های تهیه شده با شیر دارد، حتی اگر در تهیه آن از شیر کم‌چرب و یا بدون چربی استفاده‌شده باشد.

قهوه‌ خورهای حرفه‌ای این نوشیدنی را به‌اندازه کافی غنی و خوشمزه می‌دانند و اعتقاد دارند نیازی به هیچ افزودنی شیرین‌کننده‌ای برای آن نیست. این قهوه معمولاً به‌عنوان دسر سرو می‌شود اما برخی از افراد دوست دارند آن را در وعده صبحانه بنوشند و کافئین موردنیاز خود را تأمین کنند.

قهوه برو فقط با اسپرسو تهیه می‌شود؟

قهوه برو فقط با اسپرسو

شما می‌توانید شیر نصف و نیمه بخارپز شده را به هر نوشیدنی قهوه اضافه کنید. می‌توانید یک کاپوچینوی خوشمزه با این روش داشته باشید در لیوان نوشیدنی تقریباً قسمت‌های مساوی اسپرسو، شیر نصفه و نیمه بخارپز شده و فوم است. شما حتی می‌توانید یک نوشیدنی ضعیف‌تر از اسپرسو مانند قهوه کارامل موکا را انتخاب کنید. البته این کار به رژیم کاهش وزن شما لطمه وارد می‌کند!

تصور کنید در یک کافی‌شاپ هستید و می‌خواهید این نوشیدنی لوکس را سفارش دهید. ممکن است کافه برو را در منوی آن‌ها مشاهده نکنید اما این بدان معنی نیست که دیگر نمی‌توانید این نوشیدنی را سفارش بدهید.

تفاوت کافه برو با لاته چیست؟

تفاوت کافه برو با لاته

برو از شیر نصف و نصف بخارپز شده ساخته می‌شود اما در تهیه لاته از شیر کامل استفاده می‌کنیم. در قهوه برو نسبت لبنیات به اسپرسو یک‌به‌یک است اما در لاته نسبت لبنیات به اسپرسو یک‌به‌دو است.

یک قهوه برو چهار اونس است و در یک فنجان کوچک سرو می‌شود اما یک لاته معمولاً شش اونس است و می‌توان آن را در لیوان سرو کرد. شیر مخصوص لاته به‌گونه‌ای است که به میکروفوم تبدیل می‌شود و بافت دارد اما شیر کافه برو بخارپز شده و بافت ندارد.

طرز تهیه قهوه برو

طرز تهیه قهوه برو

مواد لازم:

  • قهوه اسپرسو (یا قهوه ترک یا قهوه فوری): 1 یا 2 اسپرسو
  • شیر: حدود 1/2 فنجان
  • فوم شیر (برای تزئین): به میزان لازم
  • شکر (اختیاری): به طعم دلخواه

طرز تهیه:

  1. در یک فنجان گرم، قهوه اسپرسو را تهیه کنید. اگر از قهوه ترک یا قهوه فوری استفاده می‌کنید، قهوه را با آب جوش تهیه کنید.
  2. شیر را در یک قابلمه کوچک بر روی حرارت ملایم گرم کنید. می‌توانید از شیر ساده استفاده کنید یا در صورت تمایل، شیر را با یک قاشق شکر و یا وانیل معطر کنید.
  3. شیر را به قهوه اسپرسو اضافه کنید. میزان شیر باید حدود نصف فنجان قهوه باشد، اما شما می‌توانید میزان شیر را بر اساس سلیقه خود تنظیم کنید.
  4. در صورت تمایل، روی برو فوم شیر اضافه کنید. می‌توانید از دستگاه بخار یا فوم ساز شیر استفاده کنید تا فوم شیر را تهیه کنید.
  5. در آخر، می‌توانید با اضافه کردن شکر به طعم دلخواه، قهوه برو را شیرین کنید.

جمع بندی

همان‌طور که می‌دانیم قهوه یک نوشیدنی محبوب در میان مردم جهان است و بسیاری از مردم ترجیح می‌دهند آن را با مقداری شیر مخلوط کنند. در واقع تفاوت میان قهوه‌های مختلف هم نحوه استفاده کردن از شیر است. ازآنجایی‌که برای تهیه کافه برو از شیر خامه استفاده می‌شود، بهتر است در مصرف آن زیاده‌روی نکنید.

در ضمن استفاده طولانی‌مدت از قهوه اثر سویی بر دستگاه گوارش دارد برای همین پیشنهاد ما به شما این است که در طول هفته چند روز از نوشیدن قهوه منصرف شوید و به‌جای آن نوشیدنی‌های دیگر مثل شیر و انواع آبمیوه را امتحان کنید. در این مقاله هر چیزی را که لازم بود درباره اینکه کافه برو چیست را به شما گفتیم امیدواریم که از خواندن این مطلب لذت برده باشید و برای شما مفید باشد.

منبع: thespruceeats

5/5 - (1 امتیاز)

سوالات متداول

  • قهوه کلد برو همان قهوه برو است که به‌صورت سرد نوشیده می‌شود؟

    خیر، دم کردن قهوه کلد برو با کافه برو متفاوت است و در تهیه آن اصلاً از لبنیات استفاده نمی‌شود.

  • در تهیه قهوه برو شیر باید چند درصد چربی داشته باشد؟

    معمولاً برای درست‌کردن این نوشیدنی از شیر ۱۰ تا ۱۲ درصد چربی استفاده می‌شود.

  • اگر در منوی کافه عبارت قهوه برو نباشد، می‌توان آن را در کافه موردنظر سفارش داد؟

    بله می‌توانید سفارش لاته بدهید و کلمه برو را هم ذکر کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *