قهوه موکا با اسپرسو، شیر و سس شکلات، که روی آن خامه زده شده است. درست میشود

طرز تهیه قهوه موکا؛ به روشی ساده و خوشمزه

کافه موکا یک نوشیدنی قهوه محبوب است که طعم تند اسپرسو را با طعم شیرین و خامه ای شکلات ترکیب می کند. قهوه موکا انتخاب عالی برای کسانی است که هم قهوه و هم شکلات را دوست دارند و همچنین یک جایگزین عالی برای کسانی است که قهوه معمولی را خیلی تلخ می دانند. چه موکای داغ یا سرد را ترجیح دهید، درست کردن موکا شکلاتی بسیار ساده است و تنها با چند ماده و ابزار ساده تهیه می شود. 

در این مقاله قصد داریم، طرز تهیه موکا خانگی را با استفاده از اسپرسو ساز، موکاپات و قهوه فوری را به شما نشان می دهیم. پس با ما همراه باشید.

قهوه موکا

قهوه موکا چیست؟

قهوه موکا یا همان کافی موکا نوع شکلاتی از کافه لات‌ها است. این قهوه با استفاده از اسپرسو و شیر داغ تهیه می‌شود اما بعضی از افراد براساس سلیقه خود کمی به آن پودر کاکائو اضافه می‌کنند، چون طعم غالب این قهوه شکلات شیرین است.

بعضی دیگر هم دوست دارند تا قهوه موکا آن‌ها با شکلات تلخ یا شیر شکلاتی تهیه شود که باز هم به ذائقه شخص بستگی دارد. در اصل شکلات را می‌توان جز جدا نشدنی برای تهیه قهوه موکا دانست. تمام افرادی که به تهیه قهوه موکا می‌پردازند، آن را به صورت دو رنگه با رنگ‌های سفید و قهوه ای سرو می‌کنند.

در نوع سفید این قهوه‌ها از شکلات شیری سفید و شیر یا کف شیر برای تهیه آن استفاده می‌کنند. اما در نوع قهوه ای آن از شکلات‌های کاکائویی تلخ داغ یا شیرین به همراه شیر کاکائو استفاده می‌کنند. هر دو این مدل‌ها طرفداران خاص خود را دارند و می توانند طعم بسیار دلچسبی را برای افراد به وجود آورند. در ادامه به شما طرز تهیه موکا و آموزش موکا شکلاتی را ارائه خواهیم داد.

طرز تهیه موکا با دستگاه اسپرسو

طرز تهیه موکا با دستگاه اسپرسو

یکی از مزایای قهوه موکا این است که می توان آن را هم با دستگاه اسپرسو تهیه کرد و هم بدون آن. اما روش درست کرده قهوه با دستگاه اسپرسو کار شما را بسیار راحت می‌کند و می‌توانید در مدت زمان بسیار کمی این قهوه را درست کنید. برای تهیه قهوه موکا کافی است، قهوه را با اسپرسو ساز آماده کنید و با استفاده از نازل بخار آب ماشین اسپرسو ساز هم شیر فوم دار بسازید.

سپس شکلات آب شده یا شکلات صبحانه را در داخل یک ماگ یا لیوان بزرگ بریزید و بعد به آن قهوه موکا اضافه کنید. در آخر می‌توانید کف شیر یا شیر فوم دار را روی آن بریزید. در نهایت روی قهوه موکا را با خامه ای که از قبل زده شده، دیزاین کنید تا زیبا تر شود.

درست کردن قهوه موکا با قهوه فوری

درست کردن قهوه موکا با قهوه فوری

شاید بعضی از افراد دستگاه اسپرسو ساز نداشته باشند اما دوست دارند یک قهوه موکا بسیار خوشمزه و دلپذیر برای خود درست کنند. طرز تهیه موکا با قهوه فوری هم بسیار آسان است و شما می‌توانید در مدت زمان کوتاهی برای خود قهوه موکا درست کنید.

همانطور که گفتین به طور کلی قهوه موکا از سس شکلات و شیر و قهوه درست می‌شود. برای درست کردن سس شکلات می توانید از پودر کاکائو و شکر استفاده کنید یا اگر شکلات تخته ای یا سکه ای دارید، آن را داغ کنید تا یک ترکیب سسی به شما بدهد.

برای فومی کردن شیر هم می‌توانید آن را درون یک ظرف شیشه ای در بسته بریزید و محکم آن را تکان تکان دهید. اگر فرنچ پرس داشته باشید می توانید شیر را به وسیله آن فوم دار کنید. حتی با همزن هم می توان کف شیر درست کرد. اما یادتان باشد در هر صورت شیری را برای این کار انتخاب کنید که چربی آن زیاد باشد.

در اصل قهوه موکا را با قهوه اسپرسو تهیه می‌کنند اما در صورت نداشتن این قهوه می‌توانید با استفاده از قهوه فوری آن را درست کرده و میل کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

دستور تهیه موکا شکلاتی با استفاده از موکاپات

دستور تهیه موکا شکلاتی با استفاده از موکاپات

برای درست کردن یک فنجان قهوه موکا با استفاده از موکاپات کافیست مراحل زیر را طی کنید:

مواد لازم:

  • 1 شات اسپرسو
  • 1/3 فنجان شیر
  • 2 قاشق غذاخوری سیروپ یا سس شکلات
  • خامه فرم گرفته (اختیاری)

دستور تهیه:

  1. مخزن موکاپات را زیر شیر آب پر کنید.
  2. سبد فیلتر را با قهوه ای که دارای آسیاب قهوه ریز است شده پر کنید و قسمت بالایی موکا اکسپرس را ببندید.
  3. موکا پات را روی اجاق گاز با حرارت متوسط قرار دهید.
  4. هنگامی که آب شروع به جوشیدن می کند، بخار قهوه را از میان تفاله ها عبور داده و وارد قسمت بالایی موکاپات می کند.
  5. وقتی جریان قهوه متوقف شد از روی حرارت بردارید.
  6. در قابلمه ای جداگانه شیر را حرارت دهید تا داغ و کف کند.
  7. در یک لیوان، شربت شکلات را با اسپرسوی دم کرده مخلوط کنید.
  8. شیر داغ را داخل لیوان بریزید و مقداری جا برای خامه فرم گرفته (در صورت استفاده) بگذارید.

هم بزنید و روی آن را با خامه فرم گرفته پر کنید، و از موکای خانگی خود لذت ببرید!

چطور موکا چهار لایه درست کنیم؟

اگر دقت کرده باشید در بیشتر کافی شاپ‌ها قهوه موکا را به صورت چند لایه درست می‌کنند و آن را به شکل‌های مختلفی دیزاین می‌کنند. در این قسمت قصد داریم طرز تهیه قهوه موکا کافی شاپی را به شما یاد دهیم که به صورت یک موکا چهار لایه ای است.

  1. برای درست کردن چنین موکایی شما به دستگاه اسپرسوساز نیاز دارید. بنابراین ابتدا قهوه را در دستگاه اسپرسو آماده کنید. اگر هم دستگاه نداشتید می توانید از قهوه فوری استفاده کنید.
  2. در مرحله بعد شیر را به جوش آورده و سپس آن را آن قدر هم بزنید تا دو برابر شیر، کف روی آن ایجاد شود. اگر دستگاه فرنچ پرس دارید می‌توانید راحت تر شیر فوم دار درست کنید.
  3. سس شکلاتی را هم همان طور که قبلا توضیح دادیم آماده کنید.
  4. حالا یک لیوان یا ماگ بزرگ بردارید و در آن سس شکلاتی بریزید. بعد به آن قهوه را اضافه کنید تا دو سوم فنجان یا ماگ پر شود.
  5. سپس با کمک یک قاشق کف شیر را به قهوه اضافه کنید.
  6. در آخر خامه فرم گرفته را به آن اضافه کنید.

حالا قهوه موکا چهار لایه ای شما آماده نوشیدن است!

سخن پایانی

در این مطلب ما به شما طرز تهیه قهوه موکا بدون دستگاه و روش درست کردن قهوه موکا با دستگاه اسپرسو را آموزش دادیم. با این آموزش همین حالا شما می‌توانید با کمترین امکانات برای خود یک قهوه موکا بسیار خوشمزه کافی شاپی درست کنید و با میل کردن آن پر از حس خوب و انرژی مثبت شوید.

منابع:

4.7/5 - (3 امتیاز)

سوالات متداول

  • آیا موکا فقط شیر و شکلات است؟

    نه، موکا یک نوشیدنی قهوه است که ترکیبی از اسپرسو، شیر بخار پز، و شربت یا پودر شکلات است.

  • ترکیبات قهوه موکا چیست؟

    قهوه موکا یک نوشیدنی قهوه است که اسپرسو، فوم شیر و سیروپ یا پودر شکلات را ترکیب می‌کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *