دانشنامه قهوه

قهوه، گونه‌ای نوشیدنی رایج است که از دانه‌های بوداده و آسیاب‌شدهٔ گیاه قهوه به‌دست می‌آید. گیاه قهوه بومی مناطق نیمه‌گرمسیری آمریکا و برخی از جنوب آسیا و جنوب شرق آسیا است، هنگام رسیدن میوهٔ گیاه قهوه، دانه‌های قهوه را برداشت و فرآوری می‌کنند. دانه‌های قهوهٔ خشک‌شده به درجات مختلف برشته می‌شوند، بسته به عطر و طعم موردنظر، درجه‌بندی‌های پخت گوناگونی برای این محصول درنظر گرفته شده. قهوه کمی اسیدی است و به‌علت داشتن کافئین بالا، یک ماده محرک است.

در بخش دانشنامه قهوه دکتر کافی، به کلیه مطالب و مقالات مربوط به قهوه و خرید قهوه، این نوشیدنی جذاب و پرطرفدار می پردازیم.

فرق موکا و آمریکانو چیست؟

تفاوت موکا و آمریکانو

نوشیدنی‌های متعددی بر پایه قهوه تلخ و انرژی بخش اسپرسو تهیه می‌شوند. موکا و آمریکانو نیز دو نمونه پر طرفدار از این نوع نوشیدنی‌های خاص و پر کافئین هستند. در روند تهیه هر دو این نوشیدنی‌ها از اسپرسو استفاده می‌شود اما باید در نظر داشت که این دو نوع نوشیدنی …

ادامه مطلب

همه چیز در مورد آیس کارامل ماکیاتو

یکی از انواع نوشیدنی‌های سرد، آیس کارامل ماکیاتو است.این نوشیدنی بر خلاف نوشیدنی‌های مشابه دارای طعمی شیرین و ملایم است. این نوشیدنی دارای خواستگاهی ایتالیایی است و بر پایه ترکیب اسپرسو و شیر تهیه می‌شود. در این مطلب قصد داریم به بررسی دقیق‌تر ترکیبات قهوه آیس کارامل ماکیاتو، میزان کافئین، …

ادامه مطلب

همه چیز در مورد آیس آمریکانو

درباره قهوه آیسد آمریکانو

یکی از محبوب‌ترین نوشیدنی‌های سرد بر پایه اسپرسو، آیس آمریکانو (Iced Americano) است. این نوشیدنی فوق العاده انرژی زا دارای طعم خاص و عطری دل انگیز خواهد بود. روند تهیه آسان، خنک بودن و انرژی بالا این نوشیدنی از اصلی‌ترین دلایل محبوبیت این نوشیدنی به شمار می‌آید. در این مطلب …

ادامه مطلب

فرق موکا و کارامل ماکیاتو در چیست؟

باید بادانید که فرق کارامل ماکیاتو و موکا در روند سرو و مواد تشکیل دهنده آن‌ها مشهود است.  البته باید در نظر داشت که مواد افزودنی به کار برده شده در ترکیبات اصلی این نوشیدنی کافئین دار محبوب بر پایه قهوه، ایجاد کننده تفاوت هایی در عطر، طعم و بافت …

ادامه مطلب

همه چیز در مورد پودر کاپوچینو و ترکیبات آن

ترکیبات پودر کاپوچینو

پودر کاپوچینو (Cappuccino powder) به عنوان یکی از محبوب ترین نوع قهوه های فوری شناخته می شود. امروزه مصرف نوشیدنی های قهوه بیشتر از قبل رواج یافته است. با توجه به سبک زندگی غالب برای افراد، برخی فرصت تهیه قهوه ها را به صورت سنتی نخواهند داشت.  به همین علت …

ادامه مطلب

آیا موکا را باید هم زد؟ 

همزدن موکا

قهوه موکا دارای خاص ترین طعم نوشیدنی های بر پایه اسپرسو است. این قهوه دارای ساختاری لایه است، به همین علت برخی از افراد تمایل به هم زدن قهوه موکا دارند. اینکه آیا قهوه موکا را باید هم زد؟ یا بالعکس، سوالی است که در ادامه این مقاله به آن …

ادامه مطلب

بررسی تفاوت موکا و اسپرسو

فرق موکا و اسپرسو

بدون شک تفاوت موکا و اسپرسو به عنوان یکی از چالش های علاقمندان به نوشیدنی های بر پایه قهوه شناخته می شود. همانطور که مشهود است، دو نوع از محبوب ترین نوع نوشیدنی های بر پایه قهوه، اسپرسو و موکا هستند. بنابراین در ادامه مطالب به بررسی کامل تفاوت های …

ادامه مطلب

همه چیز در مورد آفوگاتو

قهوه آفوگاتو چیست

ایتالیایی‌ها از عاشقان قهوه به شمار می‌آيند و مدل‌های مختلف قهوه نیز از همین کشور سرچشمه گرفته است. یکی از مهم‌ترین محبوب‌ترین قهوه‌های ایتالیایی، آفوگاتو (Affogato) نام دارد که طعم بی‌نظیر ترکیب بستنی و قهوه آن بسیاری از علاقه‌مندان به قهوه را جلب کرده است. اگر شما هم دوست دارید …

ادامه مطلب